Perličky z tapiokového škrobu sú obľúbenou a tradičnou surovinou najmä v ázijskej kuchyni.
Pšenica špaldová je nešľachtenou predchodkyňou klasickej pšenice. Obilnina na priamu spotrebu.
Sušené bezvaječné cestoviny vyrobené z celozrnnej pšeničnej krupice.
Bulgur je tradičnou surovinou blízkovýchodnej kuchyne, no vďaka svojmu širokému využitiu si ho obľúbili ľudia po celom svete.
Kukuričný škrob využijete na zahustenie omáčok, alebo polievok.
Klasický kuskus z celozrnnej pšenice v BIO kvalite.
Ovos holý patrí z nutričného hľadiska medzi najviac cenené obilniny.
Krúpy svetlej lúpanej pohánky.
Krúpy tmavej lúpanej pohánky.
Pšeno (lúpané proso).
Quinoa (mrlík čílsky) biela.
Nastavenie