Fazuľa Adzuki 400g Provita
Podrobný popis
Adzuki sú maličké hnedočervené fazuľky a neodmyslitelne patria do japonskej kuchyne i medicíny. Tvrdí sa o nich, že posilňujú naše obličky, pomáhajú pri detoxikácii a očistných kúrach. Majú nasládlu chuť, sú výborne stráviteľné a skvele sa hodia do polievok, nátierok, kaší, nákypov a šalátov. Fazuľky adzuki majú ľahko orieškovú chuť a patria k najlepšie stráviteľným strukovinám. Nenafukujú toľko ako iné fazule. V ázijskej kuchyni sa používajú tiež do múky, koláčov a pokrmov z ryže. Sú rovnako vhodné ku klíčeniu.
Príprava: fazule namočíme cez noc na 10 - 12 hodín do vody. Potom vodu vylejeme, fazule prepláchneme a varíme v novej vode cca 30 - 60 minút. Pri varení zbierame z povrchu penu, zbavíme sa tak drobných nečistôt. Osolíme až po uvarení. Po uvarení sa môžu fazule zdať trochu rozvarené, táto ľahko kašovitá konzistencia je však správna.
Zloženie: fazuľa adzuki bio.
Hmotnosť: 500g
Výrobca: PROVITA
Dodatočné parametre
Kategória: | STRUKOVINY |
---|---|
Vlastnosti: | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.